instant fap

Desiree Busetto u vezi sa Balotellijem nekoliko sedmica

Trudnu Raffaellu Fico (24) zove telefonom i dere se na nju i vrijeđa je. Ona je trudna pet mjeseci, nosi curicu i tvrdi da je beba Marijeva. Uz trudnu bivšu, Mario Balotelli (22) ima vremena i za nove ljubavi.

Naime, napadač Manchester Cityja već je nekoliko sedmica u vezi sa zanosnom Desiree Busetto (18), piše italijanski Gossipblog. Desiree je studentica i polufinalistica showa ‘Veline’. Sa fudbalerom je čak bila u bolnici gdje je bio na otklanjanju dioptrije. Balotelli je, naime, kratkovidan, ali sad, kako je sam napisao na Facebooku, vidi savršeno. Fudbaler i njegova nova djevojka pozirali su sa doktorima i sestrama bolnici, prenosi 24sata.

Ovo ljeto za Marija je bilo iznimno aktivno kad su romanse u pitanju. Nedavno je iz kluba izašao s ‘hrpom’ djevojaka koje je tu večer upoznao. U klub je došao sa tri djevojke svojim Bentleyem, ali do apartmana su se vraćali kombijem jer je u klubu pokupio još ljepotica. Tulumario je i sa Paris Hilton i Vanessom Lovre te brojnim drugim obožavateljicama.

KOMENTARI