instant fap
NaslovnicaUncategorized

Gdanjsk: Sukob hrvatskih i poljskih navijača, uhićena trojica Hrvata

Gdanjsk: Sukob hrvatskih i poljskih navijača, uhićena trojica Hrvata

U ponedjeljak rano ujutro došlo je do novoga okršaja hrvatskih i poljskih huligana u Gdanjsku, uoči utakmiceEURA između Hrvatske i Španjolske, kazao je za Hinu voditelj hrvatskog policijskog tima na EURU Dubravko Perec.

On je dodao kako je prema u tučnjavi jedan Poljak ozlijeđen, dok su trojica Hrvata uhićena, te će najvjerojatnije u utorak biti pušteni. Tučnjava u Granjsku između hrvatskih i poljskih huligana, koji i nemaju prave veze s većinom navijačima koji su stigli naEURO bodriti svoje reprezentacije, nastavak je sličnog izgreda iz Poznanja, gdje su se uoči dvoboja Hrvatska – Irska potukli pripadnici BBB-a i pristalica poljskog kluba Lecha. Prema neslužbenim informacijama, u ovom izgredu su sudjelovali opet Bad Blue Boysi i navijači Lechie iz Gdanjska.

Hrvatski navijači su pod velikim povećalom UEFE zbog niza izgreda koje je napravila malena grupica huligana, a među kojima je najgori rasističko vrijeđanje crnoputog talijanskog nogometaša Maria Ballotelia zbog koje Hrvatski nogometni savez očekuje kazna.