instant fap
NaslovnicaMagazin

Joksimović više neće učestvovati na Eurosongu

Joksimović više neće učestvovati na Eurosongu

Predstavnik Srbije na 57. Eurosongu Željko Joksimović izjavio je večeras da je treće mjesto “veliki uspjeh s obzirom da od 12 zemalja nije dobio nijedan poen” i ponovio da više neće učestvovati na Eurosongu kao izvođač, već samo u svojstvu kompozitora.

“Postoji jedna vrsta ogromnog lobija, to se vidi. Ja sam treći i nemojte da mi kažete da 12 zemalja kaže da to vrijedi nula. Ja sam bio i drugi i treći i sve to znam”, rekao je Joskimović u izjavi novinarima u prostorijama RTS-a i dodao da su, otkad je žiri uveden, stvari drugačije.

Na komentar novinara da bi možda iz trećeg puta pobijedio, Joksimović je naglasio da je vrijeme da se “ovo takmičenje proširi na narednu generaciju”.

“To je šest mjeseci mog života, samo rad na tome. Sve svoje aktivnosti sam zaustavio da bih zemlju predstavio na najbolji način, što ne znači da neću komponovati – to je moj posao”, kazao je on.

Kako prenosi Tanjug, Joksimović je kazao da mu se dopao glas španske predstavnice kao i pobjednička pjesma, dok je za dame iz Rusije, koje su zauzele drugo mjesto, kazao da je to “više iluzija nego dobra muzika”.