instant fap

Ljeto u ružičastom

U većini kolekcija ovog ljeta izdvajaju se ružičaste haljine, i kratke i dugačke, lepršave, sa izrezima i romantične sa karnerima.

Posebnu pažnju mame modeli sa istaknutim dekolteom, koji otkrivaju ramena i leđa. Aktuelne su i tunike u pink tonovima, posebno modeli ravnog kroja sa printom i svjetlucavim detaljima. Ovog ljeta hit su i pink pantalone i farmerke u klasičnoj i kraćoj varijanti, užeg kroja, koje se kombinuju i uz majice i uz košulje, a dobro idu i uz ravne sandale i one sa platformom.

Kako su ovog ljeta u trendu naizgled nespojive kombinacije boja, ružičasti tonovi se kombinuju i uz crvene, narandžaste, ljubičaste, plave… Ovaj spoj boja je vrlo upadljiv za koju god odjevnu kombinaciju da se odlučite, pa trebate pažljivo birati.
Uz omiljenu odjevnu kombinaciju možete da izaberete i neki detalj u pink boji. Dobar komad nakita, torba, šešir ili kaiš dodatno će naglasiti vaš ljetni izgled. A nezaobilazna je i obuća u ovoj boji, posebno modeli sa visokom potpeticom, baletanke, papuče, sandale sa kaišićima…

KOMENTARI