instant fap

Nedžad Fazlija pokušao samoubistvo… i promašio za više od pola metra

Nakon što je objavljena informacija da je Dijana Rađo, kćerka čelnika Olimpijskog komiteta BiH Izeta Rađe, otputovala u London na Olimpijske igre kao član bh. olimpijskog tima, Ministarstvo sporta Republike Srpske reagiralo je prekidom suradnje sa OK BiH.

“Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS najoštrije osuđuje samovoljni potez čelnika Olimpijskog komiteta BiH, koji su, kako se navodi, u olimpijski tim uvrstili i članove svoje porodice kako bi prisustvovali Olimpijskim igrama u Londonu te do daljnjeg prekida svaku saradnju s Olimpijskim komitetom BiH“, stoji u saopćenju Ministarstva iz kojeg traže hitnu istragu i utvrđivanje odgovornosti za ovakvo ponašanje.

Nezvanično, skandal sa Dijanom Rađo nije jedini koji su čelnici OK BiH i neki od olimpijaca napravili u Londonu. Naime, više su vremena provodili u šopingu i turističkom obilasku Londona nego pripremajući se za nastupe koji su se na kraju pokazali jadnima.

Dijana Rađo boravila je u olimpijskom selu, uredno prijavljena kao članica bh. tima a nezvanično se tvrdi kako se predstavljala i kao turistički vodič i zvaničnik OK BiH.

Ako se ovo zna, onda nije nimalo čudno što je ovih dana u Sarajevu aktuelan vic koji kaže kako je Nedžad Fazlija, koji inače više vremena provodi pripremajući se za otvaranje ekskluzivnog restorana u Sarajevu nego na treninzima, nakon sramotnog nastupa na OI probao samoubistvo, no promašio je za pola metra!

(Nedim Hasić) Slobodna Bosna

KOMENTARI