instant fap
NaslovnicaUncategorized

Organizira maturalnu, jer svoju neće doživjeti

Organizira maturalnu, jer svoju neće doživjeti

David Langton- Gilks iz Velike Britanije ima tumor na mozgu i još do prije pet tjedana je mislo da je pobijedio opaku bolest, ali se stanje naglo pogoršalo. Roditelji su odlučili prekinuti Davidovu patnju i prestali ga slati na kemoterapije i zračenja.

David Langton- Gilks iz Velike Britanije ima tumor na mozgu i još do prije pet tjedana je mislo da je pobijedio opaku bolest, ali se stanje naglo pogoršalo. Njegovi roditelji, Sacha i Toby su ga odveli u bolnicu gdje su pretrage pokazale da mu se rak vratio i proširio iz mozga po gotovo cijelom tijelu, piše Daily Mail.

Liječnici su im rekli da je bolest dosegnula zadnji stadij, nakon čega su oni odlučili prekinuti Davidovu patnju i prestali ga slati na kemoterapije i zračenja, tako da je tinejdžeru ostalo samo još nekoliko tjedana života.

David je odlučio svoje posljednje dane života iskoristiti za sve ono što je oduvijek htio napraviti, tako je odlučio provoditi dane na surfanju te organizirati maturalnu zabavu, budući da svoju pravu neće moći doživjeti, piše Dnevnik.hr.

Opaka bolest je potaknula i njegovu majku da pokrene kampanju podizanja svijesti o važnosti pretraga kako bi se tumor kod djece otkrio u što ranijoj fazi. Naime, da je tumor otkriven ranije, bio puno manji i David bi imao veće šanse za preživljavanje.