instant fap

Zbog kojeg fudbalera je Hasan Salihamidžić išao u Madrid?

Zbog kojeg fudbalera je Hasan Salihamidžić išao u Madrid?

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić imat će pune ruke posla ovog ljeta.

Pred Bavarcima je veoma bitan prelazni rok. Članovi velikana iz Minhena već su postali defanzivci Benjamin Pavard i Lucas Hernandez, ali bi u narednom periodu Bayern trebao biti jači i na ostalim pozicijama.

Mnoga imena se povezuju sa dolaskom u Minhen, a Hasan Salihamidžić je nedavno u Madridu pokušao da završi još jedan transfer iz Atletica.

Bayern je već kupio Lucas Hernandeza za rekordnih 85 miliona eura, a sada bi rukovodstvo minhenskog tima rado u svojim redovima vidjelo i veznjaka Rodrija.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je oduševio igrama za Jorgandžije. Iako je tek jednu sezonu u klubu, odradio je zaista fantastičan posao i privukao je veliku pažnju na sebe.

Upravo je pozicija zadnjeg veznog koju igra Rodri prioritet za Bavarce ovog ljeta. Silno reprezentativca Španije žele vidjeti u svojim redovima i Salihamidžić je poslat u Madrid kako bi završio posao.

Međutim, za sada ne djeluje kao da je uspio. Cijena od 70 miliona eura nije problem za Bayern, ali jeste Manchester City koji također želi ovog fudbalera.

Građani su navodno već postigli dogovor o njegovom dovođenju, a pored novca spremni su u Madrid poslati u Gabriela Jesusa.

Ipak, vjerovatno će fudbaler imati posljednju riječ kada je transfer u pitanju i vidjet ćemo gdje će na kraju završiti.

KOMENTARI